FRILUFTSLYKKE

Lykken finnes på fjellet

Fruktsuppe

Når jeg skal imponere venner med noe god mat på tur, enten det er på bål eller primus, blir det ofte fruktsuppe som står på menyen. Det er raskt, enkelt og faller alltid i smak hos både store og små.

Fruktsuppe passer veldig godt ute på tur, det gir mye rask energi og fungerer både som lunsj og dessert. Eneste ulempen er at vekten er litt vel tung på lengre turer.

IMG_1727

Forberedelser

Lag en egen blanding med tørket frukt av det du liker, for eksempel tørket mango, aprikos, jordbær, rosiner, ananas osv. Skjær frukten opp i mindre biter og oppbevar i brødpose eller en tett boks.

Oppskrift

  • 1 del tørket frukt
  • 3 deler vann
  • 1/2 del sukker

Jeg bruker en kopp som målebeger, men det viktigste er forholdene mellom de ulike ingrediensene. Kok opp frukt, vann og sukker og la det koke i 10 – 15 minutter. Ønskes en tykkere konsistens kan du tilsette 2 ts utblandet maizena og la det koke sammen med det andre.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den juli 29, 2014 av i Desserter med stikkord .
%d bloggers like this: