FRILUFTSLYKKE

Lykken finnes på fjellet

Villmarkswraps

Unn deg noe ekstra godt, også ute på tur! En ypperlig middag på en lørdagskveld fremfor bålet. Passer perfekt på høsten når naturen selv er full av fersk mat.

Denne retten er enkel å tilberede, krever lite forberedelser og tilbehøret kan varieres etter smak og sesong. Ønsker du å gjøre noe ekstra ut av måltidet kan du lage lompene selv og steke det på primus først. Mmmmh!

ForberedelserIMG_2221

Bruk det kjøttet du liker best og det du har tilgjengelig. Villkjøtt som rein eller elg smaker godt i wrapen, men du kan også bruke biffkjøtt fra for eksempel stofe. Denne gangen brukte jeg hvalbiff, helt fantastisk godt!

Grønnsakene kan du også variere og bruke det du liker best. Utnytt naturen fullt ut og plukk tyttebær og sopp ute på turen. Skjær kjøttet og grønnsakene opp i biter på forhånd, og oppbevar det i en tett boks eller zip- poser.

Oppskrift – En posjon

  • 150 g kjøtt
  • 1/2 løk i skiver
  • 2 sjampinjong eller kantarell
  • 2 potetlomper
  • Hel tyttebær eller tyttebærsyltetøy
  • Salt og pepper

Krydre kjøttet og grill det på bålet. Fordel kjøttet og grønnsakene på potetlompene og nyt!

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den november 2, 2014 av i Middager med stikkord .
%d bloggers like this: