FRILUFTSLYKKE

Lykken finnes på fjellet

Musliblanding

Denne oppskriften fant jeg for en stund siden på nettet, og etter dette har det blitt en god erstatting av havregrøten til turfrokost.

IMG_2187

Oppskrift:

  • 2 store kopper med 4-korn
  • 1 stor kopp med havregryn
  • 1/2 kopp gresskarkjerner
  • 4ss honning
  • 2ss smør
  • 1/2 kopp vann

 

Rist 4- korn, gresskarkjerner og havregryn sammen i en stekepanne. Bland honning, smør og vann før du heller dette i panna med grynet. Stek til vannet er fordampet og blandingen er blitt tørr og sprø.

Ta med musliblandingen i en tett boks eller brødpose på tur. Varm opp vann med tørrmelk, hell over musliblandingen og la det hele trekke sammen ett par minutter før du nyter frokosten.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den mars 30, 2015 av i Frokost, Turmat med stikkord .
%d bloggers like this: