FRILUFTSLYKKE

Lykken finnes på fjellet

Frokostblanding

Med utgangspunkt i Real turmat sin frokostblanding, litt fantasi og prøving frem og tilbake kom jeg frem til en oppskrift på frokostblanding som er helt perfekt til frokost både på lengre og kortere turer. Denne blandingen spiste jeg selv mye av under min «Norge på tvers»- tur.

Oppskrift:

  • 20 g havregrøt
  • 20 g ristede havreflak
  • 15 g cornflakes
  • 20 g tørrmelk
  • Tørket banan
  • Rosiner
  • Tørket ananas
  • Sukker
  • Kanel

(Til sammen 30 g frukt)

Banan og ananas kan du selv tørke i en tørkemaskin eller i ovnen på tørrluft. Alternativ kan man selvfølgelig kjøpe frukten ferdigtørket.

Alle ingrediensene veies og blandes sammen i en tett zip- pose eller vakumpakkes. Oppbevares i posen frem til man tilsetter kokende vann når du er ute på tur.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den oktober 24, 2015 av i Frokost, Mat på langturer, Turmat med stikkord , .

Navigasjon

%d bloggers like this: