FRILUFTSLYKKE

Lykken finnes på fjellet

Om Friluftslykke

Friluftslykke er en blogg utelukkende  basert på frriluftsliv, og er laget for å gi inspirasjon, tips og ideer foIMG_1753r
dem som ønsker å oppleve naturen selv.

Jeg er en 22 år gammel jente fra Bodø. Jeg litt i overkant glad i naturen og friluftslivet, og bruker all min fritid ute på tur eller til å planlegge lengre turer. Til vanlig er jeg en helt normal jente som både går på skole, jobber og er aktiv i Røde Kors. Likevel er det friluftslivet som står i fokus for min del, jeg er avhengig av å ta meg en helgetur alene på fjellet innimellom for å «overleve» hverdagen. Å være helt alene, uten mobildekning, tv eller e- poster som bør leses  er en fantastisk følelse, det er som å være i en egen verden der resten av verden står på vent.

 

Alene på fjellet

Aller helst går jeg alene på fjellet. Ikke fordi jeg må, men fordi det da er kun er meg selv som kan sette en stopper for drømmene mine. På de lengre turene mine er jeg opptatt av å utfordre meg selv, det får jeg i høyeste grad gjort når jeg står i en vanskelig situasjon og må ta valgene selv.

Sommeren 2012 gikk jeg Nordland på langs, 430 km, fem uker alene med hunden. Etter dette ble jeg bitt av basillen, med tiden blir det garantert flere liknende turer. Dette var en stor drøm som gikk i oppfyllelse. Det var en tøff tur, og mye som kunne satte en stopper for det, men jeg oppdaget at med sterk viljestyrke kan man oppnå det meste. Etter denne turen har jeg vært opptatt av å inspirere andre til å gjennomføre drømmene sine. Når jeg kan, kan alle bare man vil!

 

Kom deg ut i naturen

Målet med bloggen er å etterhvert bidra til inspirasjon og ideer for andre, spesielt de som ikke er de største friluftentusiastene fra før av, men som kunne tenkt seg å oppleve naturen. Jeg ønsker også å dele mine turer, slik at familie og venner kan få et lite innblikk i turene mine.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: